BALEN: BOUDEWIJNLAAN 15/3    2490 BALEN               –     014 31 03 66

HERENTALS: MENENSTRAAT 21    2200 HERENTALS     –     014 21 27 79

Duaal leren in Balen

Opleidingen

Duaal leren, dat is leren op school én op de werkvloer. Zo doe je ervaring op die in de toekomst goed van pas komt bij je zoektocht naar een job.

Je krijgt ook een realistisch beeld van het werkveld, je ontwikkelt heel wat praktische competenties en je leert werken met de nieuwste technologie en modernste infrastructuur. Zo studeer jij af met een stevige voorsprong.

Twijfel je? Je staat er niet alleen voor! Praat met je leerkrachten, leerlingbegeleider en ouders om samen te ontdekken wat het best bij jou past.

In een duale opleiding kan je dezelfde studiebewijzen behalen als in de andere richtingen van het voltijds onderwijs. Je kan er dus ook perfect je diploma behalen, en daarmee aan het werk gaan of besluiten om verder te studeren. Het is echter niet altijd het geval dat je je diploma zal behalen; met duaal leren introduceren we verschillende nieuwe studiebewijzen die je kan behalen, bijvoorbeeld als je heel goed bent in beroepsgerichte vorming en veel minder in algemene vorming. Meer info hieromtrent vraag je best op in je school of centrum. 

Klinkt dit iets voor jou?

Digitale inschrijving of contacteer ons via onderstaande gegevens.

 

Contact

Vestigingscoördinator: Peter Cools

014 31 03 66

peter.cools@campusdevesten.be

Copyright © 2020 – Centrum Leren & Werken De Vesten

Herentals | Balen