BALEN: BOUDEWIJNLAAN 15/3    2490 BALEN               –     014 31 03 66

HERENTALS: MENENSTRAAT 21    2200 HERENTALS     –     014 21 27 79

Economie en organisatie

Polyvalent administratief ondersteuner duaal
2de graad

Onthaal, organisatie en sales duaal
3de graad

“Polyvalent administratief ondersteuner duaal” is een opleiding in de tweede graad van het beroepssecundair onderwijs.

Deze opleiding duurt in principe 2 jaar, maar hier kan van afgeweken worden moest dat nodig zijn voor de leerling.

Tijdens “polyvalent administratief ondersteuner duaal” leert men eenvoudige administratieve taken uit te voeren. Je helpt bij het sorteren van inkomende en uitgaande post, documenten digitaliseren, klasseren of logistieke ondersteuning.

Er is gedurende de opleiding ook aandacht voor: discreet en milieubewust werken.

Dus ben jij een administratieve duizendpoot, werk je graag aan de computer en heeft de computer geen geheimen meer voor jou? Dan is een job als polyvalent administratief ondersteuner wat voor jou.

 

 

Winkelmedewerker duaal
2de graad

 

De opleiding “Winkelmedewerker duaal” is een opleiding in de tweede graad van het beroepssecundair onderwijs. Deze opleiding duurt in principe 2 jaar, maar hier kan van afgeweken worden moest dat nodig zijn voor de leerling.

Tijdens “winkelmedewerker duaal” leert men producten op een aantrekkelijke manier in de winkel te etaleren, de kassa bedienen en de klanten vriendelijk ontvangen. Er is gedurende de opleiding ook de nodige aandacht voor: veiligheid, ergonomie, samenwerken en welzijn.

Dus als het jou wat lijkt om klanten vriendelijk verder te helpen, professioneel te handelen in geval van winkeldiefstal of goederen aantrekkelijk te etaleren dan is misschien een job als winkelmedewerker wat voor jou.

Deze duale opleiding is het vervolg van de opleiding “winkelmedewerker duaal” of “Polyvalent administratief ondersteuner duaal”. Hier werk je verder op het niveau van de derde graad.

Je staat in voor het onthaal en je voelt je ook goed bij verschillende verkoopactiviteiten. Je adviseert klanten, je voert administratieve taken uit aan het onthaal of je ondersteunt de goederenstroom in de winkel. Ook digitale competenties zijn noodzakelijk, net zoals het aanleren van verschillende talen. Je leert je vlot uitdrukken binnen de werkcontext in de Engelse en Franse taal, van de Duitse taal krijg je de basis mee.

Welke houding verwachten we van jou?

· Een klantgerichte houding

· Werken in teamverband

· Zelfstandig en geconcentreerd werken binnen een tijdslimiet

· Respect voor collega’s, klanten, je leidinggevende

· Verantwoordelijkheid

· Kritische blik op eigen werk

Na deze opleiding van 2 schooljaren kan je aan de slag als winkelverkoper of als receptionist/administratief medewerker onthaal in een kantooromgeving.

Copyright © 2020 – Centrum Leren & Werken De Vesten

Herentals | Balen