BALEN: BOUDEWIJNLAAN 15/3    2490 BALEN               –     014 31 03 66

HERENTALS: MENENSTRAAT 21    2200 HERENTALS     –     014 21 27 79

 

Top leerkrachten in ons team!

Lees het artikel van Els, leerkracht AV!

http://prez.ly/Liub

 

Onze leerlingen van winkelbediende in Balen hebben tijdens het schooljaar 2019-2020 veel bijgeleerd op de werkvloer door middel van werkplekleren. Samen met de leerkracht zijn ze een 5-tal keer naar Dreamland, Hubo of Colruyt geweest om een dag mee te draaien. 

Op deze manier leren ze verschillende winkels kennen met verschillende werkwijzes.

Onze leerlingen met een sportgagement via de Vlaamse Wielerschool zijn in februari 2020 op stage geweest naar het zonnige Altea.

Lekker eten, goed parcours en een gezellige bende. Meer moet dat niet zijn voor een geslaagde stage in het zonovergoten Spanje.

Onze grootste uitdaging in Balen tijdens het schooljaar 2019-2020 ging onze reis naar Polen worden. Sinds het begin het schooljaar zijn leerkrachten samen met de leerlingen aan het brainstormen geweest over leuke en leerrijke bestemmingen. Na enige tijd was Polen de nummer 1. Sindsdien is iedereen hard aan het werk om dit te realiseren:

– Wafelverkoop (door leerlingen en leerkrachten)
– Wijnverkoop
– Reclame maken bij werkgevers en ondernemingen
– Etentje voor het CLB (door leerlingen)

De leerlingen zijn ondergedompeld in de wereld van WO 2: getuigenissen, bezoek aan de Dossin kazerne,…

Spijtig genoeg hebben we door de omstandigheden rond Covid-19 onze reis moeten annuleren. Hopelijk kunnen we onze reis naar volgend schooljaar verplaatsen. 

 

Copyright © 2020 – Centrum Leren & Werken De Vesten

Herentals | Balen