Balen: Boudewijnlaan 15/3    2490 Balen               –     014 31 03 66

Herentals: Menenstraat 21    2200 Herentals     –     014 21 27 79

Ruwbouw duaal

PROFIEL VAN HET BEROEP

Deze opleiding is het vervolg van de opleiding medewerker ruwbouw duaal. Eigenlijk wordt je in deze opleiding klaargestoomd om mee te draaien als polyvalente bouwvakker met niet enkel kennis van metseltechnieken, bekisting, riolering en andere specialiteiten komen aan bod. 

INHOUD

In de opleiding ruwbouw duaal leert men in een residentiële context: – metselwerken; – bekistingstechnieken; – ijzervlechttechnieken; – betonwerken; – … om nieuwbouw en renovatiewerken te realiseren.

VERVOLGTRAJECT

Als vervolg op de opleiding ruwbouw duaal kan nog worden gekozen voor een specialisatiejaar op niveau van het derde jaar derde graad (7de jaar).

TEWERKSTELLING

Wij hebben als bouwopleiding al vele contacten in het werkveld met werkgevers, we proberen steeds te zoeken in de buurt van de jongere.Deze opleiding is het vervolg van de opleiding medewerker ruwbouw duaal. Eigenlijk wordt je in deze opleiding klaargestoomd om mee te draaien als polyvalente bouwvakker met niet enkel kennis van metseltechnieken, bekisting, riolering en andere specialiteiten komen aan bod.

 

 

Copyright © 2020 – Centrum Leren & Werken De Vesten

Herentals | Balen