Keuken oud

Keuken oud

 KEUKEN

Modulair georganiseerd

Je kan er de modules volgen voor het behalen van het certificaat van keukenmedewerker, hulpkok en kok.
Als je tewerkgesteld bent in een snackbar of taverne, kan je de modules volgen voor het behalen van het certificaat van medewerker snackbar-taverne.
Als je tewerkgesteld bent in een grootkeuken, kan je de modules volgen voor het behalen van het certificaat van grootkeukenmedewerker of grootkeukenhulpkok.

 

ZAAL – HULPKELNER

Modulair georganiseerd – in Balen

Je kan er de modules volgen voor het behalen van het certificaat van hulpkelner

De werkterreinen voor een hulpkelner kunnen zowel in een restaurant, snackbar, taverne, bistro, … liggen.

De hulpkelner voert de voorbereidende werkzaamheden (mise-en-place) voor de zaal en de bar uit. Hij verzorgt de bardienst. Helpt bij het onthaal en de bediening van de klanten. Hij ruimt de tafels af na de dienst en verzorgt de mise-en-place voor de volgende dienst.